Perokok Tegar 20 Tahun Berhenti Merokok Setelah Minum VIVIX

Perokok Tegar 20 Tahun Berhenti Merokok Setelah Minum VIVIX.

20 tahun merokok bukanlah satu masa yang singkat.  Namun lelaki ini berjaya melakukannya dengan VIVIX.

bberhenti merokok dengan vivix

” Assalamualaikum, saya Huzair. Dulu saya seorang ‘heavy smoker’. Lebih 20 tahun saya merokok. Beberapa kali saya cuba untuk berhenti, tetapi cuma dapat bertahan paling lama pun sebulan sahaja, kemudian kembali kepada tabiat buruk tersebut.

Saya telah berjumpa dengan pakar di klinik untuk berhenti merokok tetapi gagal juga berhenti. Sehinggalah saya mencuba produk kesihatan VIVIX dari Shaklee.

Pada asalnya isteri saya beri hanya untuk membaiki taraf kesihatan saya, tapi saya dapat kesan positif yang lain juga. Ketagihan terhadap nikotin dari rokok hilang ! Dan saya rasa merokok sangat tidak sedap ! “

berhenti merokok dengan vivix

Bagaimana VIVIX bantu hilangkan ketagihan merokok?

VIVIX mengandungi bahan antioksidan yang tinggi yang boleh berfungsi untuk detoks , menentang radikal bebas dan baik pulih sel-sel yang rosak. Cara VIVIX hilangkan ketagihan merokok adalah :

 1. Vivix menyah nikotin (detox) dari dalam darah, organ, otak, dan lain-lain dalam tubuh perokok. Apabila nikotin sudah dikeluarkan, rasa ketagih akan berkurang dan hilang.
 2. Orang merokok merasakan satu ‘feeling’ bila dia hisap rokok. Sebab itu, apabila dia berhenti merokok, otaknya rasa lain dan memanggil-manggil untuk dai merokok kembali untuk dpatkan ‘feeling’ tadi. VIVIX boleh memberikan ‘feeling’ tersebut. Jadi, apabila minum VIVIX, dia rasa tidak terpanggil untuk kemabli merokok.
 3. Vivix mengurangkan simptom ‘withdrawal’ apabila berhenti merokok. Simptom withdarawal ini kadang agak serius. Sebab itu, ramai juga yang berhenti merokok mendapat macam-macam penyakit. Mudah cakap, badan tidak terkejut dengan ketiadaan tak biasa tak ada nikotin. InsyaAllah, VIVIX boleh redakan kejutan itu.

Jadi, sudah tahu bukan bagaimana untuk berhenti merokok dengan lebih mudah dan berkesan ?

Sekiranya tuan/puan berminat untuk berhenti merokok, atau memberhentikan suami/isteri/ ibu/bapa/ saudara-mara, bolehlah ikhtiar dengan VIVIX. Mudah-mudahan ianya berjaya.

Bertindaklah sebelum keadaan semakin parah apabila pelbagai penyakit mula menjengah dan tahap kesihatan perokok sudah tentu  lebih terancam berbanding mereka yang tidak merokok.

Hubungi Hawa Hassan untuk dapatkan konsultasi terbaik !.

berhenti merokok dengan vivix

Baca juga :

Tip Untuk Isteri Bantu Suami Berhenti Merokok Dalam Masa 14 Hari

March 15, 2017
Previous Post

1 Comment

 • Reply Khairul Zamri

  Menarik betul ni perokok boleh berhenti merokok sebab Vivix

  March 22, 2017 at 10:12 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  You may also like