Jatuh Cinta Dengan OSTEMATRIX Semasa Hamil Wanita Ini Menjadi Pengedar Shaklee Kemaman Untuk Terus Kongsi Kebaikan

Jatuh Cinta Dengan OSTEMATRIX Semasa Hamil, Wanita Ini Menjadi Pengedar Shaklee Kemaman Untuk Terus Kongsi Kebaikan.

Ceritanya begini.

Ummi Nurul atau Nurul Asyikin bt Abu Bakar adalah ummi kepada seorang mujahid yang diberi nama Wan Muhammad Luqman Hakim Wan Sulaiman.  Baru cuba berjinak dengan dunia blogging, Ummi Nurul lebih fokus kepada hal keibubapaan terutamanya yang berkaitan dunia kehamilan, berpantang, penyusuan serta penjagaan bayi. Blog ini menjadi platform untuk menulis ‘story of life’, detik-derik indah menjadi seorang ibu, tip – tip berguna yang boleh diamalkan juga oleh ibu-ibu yang lain terutamanya ibu muda seperti Ummi Nurul. Mudah-mudahan ibu yang lain juga mengalami pengalaman indah  sepanjang kehamilan.

Bagaimana Ummi Nurul terjebak dengan dunia pemakanan ini ? 

Meh story .

Intro dulu yee..

Pengedar Shaklee Kemaman

Ummi Nurul  seorang Pengedar Shaklee yang sah dengan

ID 1209305. Pernah berkerja sebagai seorang pensyarah di sebuah kolej swasta sebelum berhenti kerja dan menjaga sepenuhnya Wan Muhammad Luqman Hakim, zuriat yang dinanti hampir 2 tahun.

Banyak ranjau yang ditempuh dalam usaha untuk mendapatkan zuriat. Walaupun hanya diuji selama 2 tahun, namun ianya amat perit dan meninggalkan kesan yang sangat mendalam. Syukur Ya Allah atas anugerah yang diberi.

Ummi Nurul  telah lama mengenali Shaklee. Namun, disebabkan sebelum ini kurang mempercayai produk makanan tambahan , ummi tidak begitu mengendahkannya sehinggalah ummi disahkan mengandung mujahid Luqman. Permulaan bagaimana ummi serius dengan produk Shaklee adalah apabila ummi alah pada susu yang sangat penting untuk ibu yang mengandung untuk dapatkan kalsium yang cukup. Bermula dari masalah ini, ummi ‘terpaksa’ mengambil  OSTEMATRIX bagi menggantikan susu supaya kalsium ummi tidak berterusan hilang dari badan kerana digunakan untuk perkembangan bayi dalam kandungan. Ummi Nurul tak nak gigi reput dan osteoporosis dalam usia muda.

Setelah melihat perubahan yang ketara dari mujahid Luqman, ummi rasa sangat menyesal kerana tidak mengamalkan kesemua produk dalam Set Kehamilan Shaklee, set lengkap untuk nutrisi ibu hamil bukan hanya OSTEMATRIX.

kalsium, ostematrix shaklee

Antara perubahan ketara mujahid Luqman adalah tali pusat mujahid tanggal dalam tempoh seminggu. Tulang leher juga cepat keras dan mujahid Luqman lebih matang berbanding usiannya. Kakinya kuat. Perkembangannya juga cepat. Tergolong dalam golongan anak yang mudah dijaga. Tidak dinafikan, emosi ibu semasa mengandung juga mesti dijaga.

Kehamilan yang seterusnya pasti akan lebih baik. Ramai yang mengamalkan Set Kehamilan Shaklee sepanjang kehamilan memberi fedback yang menakjubkan.

Bagi mereka yang menanti zuriat juga, usahalah untuk lengkapkan diri dengan nutrisi yang baik sebelum kehamilan lagi. Set Kesuburan Shaklee juga boleh membantu untuk masalah kesuburan. Mudah-mudahan zuriat yang dinanti cepat tiba.

Enjoy my experiences!!

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi UMMI NURUL @ PN NURUL :

Pengedar Shaklee Kemaman

Puan Nurul

013 972 5274

FB : Mencari Sinarmu

Blog : http://ulamraja.com/

Ummi Nurul akan bantu anda sebaik mungkin !

Bagi suri rumah yang ingin menjana pendapatan bersama Ummi Nurul juga boleh.

Ummi Nurul akan guide dari A-Z dengan kos yang minima atau tanpa kos sama sekali.

February 11, 2017
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Fadhilah

    Ostematrix memang terbaik.

    February 12, 2017 at 8:39 pm
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    You may also like